Skip to main content
Sedan 2001 har Acriplan verkat för säkrare arbetsplatser i hela Skåne

Sedan 2001 har vi verkat för säkrare arbetsplatser i hela Skåne.

Vi på Acriplan har alltid prioriterat säkerheten. Acriplan är er partner inom säkerhet. Vi erbjuder en helhetslösning med fokus på brandsäkerhet, sprinkleranläggningar för storkök och fordon, utrymningssystem, nödljusarmaturer, första hjälpen, brandlarm, utrymningslarm, kamerasystem och inbrottslarm.

Vår målsättning är alltid att ge kunden en personlig service och en känsla av trygghet där de vet att Acriplan tar ett övergripande ansvar för brandsäkerheten. Våra avtalskunder vet att vi tar ansvar för att projektera,  kundanpassa och installera brandskyddet för att sedan också genomföra en regelbunden service och byta ut de delar som behöver uppdateras.

Med över 20 års erfarenhet inom branschen är vi på Acriplan dedikerade till att förbättra både säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen med hjälp av den senaste tekniken. Vårt team består av utbildade och certifierade experter som är redo att ge er råd och vägledning i varje unik situation.

Vi strävar efter att varje kund ska få en personlig kontakt med en tekniker eller konsult som kan bistå med relevant information och support. Er trygghet i vardagen och framtiden är vår högsta prioritet.

ÖKA SÄKERHETSNIVÅN MED ACRIPLAN SBA

Vi arbetar också regelbundet med SBA (systematiskt brandskyddsarbete), utrymningsplaner samt förser våra kunder med defibrillatorer och kan givetvis även erbjuda utbildningar kring hur de används.  Utbildningar är nyckeln till ett bra brandskydd och det räddar liv.

Vi hjälper dig att göra det systematiska brandskyddsarbetet (SBA) mer tillgängligt och mer lätthanterligt samtidigt som vi ökar säkerhetsnivån.

Varje arbetsplats i Sverige har en särskild organisation med brandskyddsansvarig och utrymningsledare. Lagen om skydd mot olyckor innebär att du som ansvarar för en verksamhet också är skyldig att se till att brandskyddsarbetet fungerar. Du ska se till att samtliga medlemmar i din personal utbildas och att ni regelbundet genomför interna brandskyddskontroller.

Vi är specialister på systematiskt brandskyddsarbete och riskhantering – vi skapar en trygghet för dig, dina anställda och din verksamhet. Välkommen att upptäcka Acriplans omfattande expertis inom säkerhetslösningar. Låt oss hjälpa er att säkra er verksamhet!

Huvudkontor i Ystad

På Stuvaregatan 7 i Ystad erbjuder vår anläggning ett brett utbud av produkter och tjänster för att möta dina behov. Här planerar, konstruerar och utbildar vi våra kunder i moderna lokaler med högkvalitativa lösningar för en säkrare vardag.

Kontakta oss idag på telefon 0411-169 11 eller via epost info@acriplan.se och upplev skillnaden med Acriplan.

Vi finns här för att hjälpa dig

Som kund får ni en personlig kontakt som kan hjälpa er med råd och produktinformation.

Välkommen att kontakta oss!

”Acriplan är en flexibel och lyhörd partner, de är tillgängliga vilket vi lägger ett stort värde i”

KENNETH MALMQVIST, AGRO MASKINER

En del av Next Safety Group

Heltäckande inom Brand & Säkerhet

– Brandskydd, säkerhet, första hjälpen, rådgivning, tjänster och produkter.
– Lokal förankring med nationell styrka.
– Ett heltäckande erbjudande för trygghet

Next Safety Group består idag av fristående bolag som tillsammans blir en stark nationell aktör: Brandexperten, Smålands Brandservice, Acriplan, Exting, Utvägen, Svensk Brandkonsult, Professionell Säkerhet, Sydostbrand samt ett flertal mindre lokala aktörer.